Os datos de consumo do 2º trimestre foron os seguintes:
Na seguinte gráfica podemos ver as variedades de froita consumida durante estes tres meses e a súa evolución no consumo por parte do alumnado.
Nas seguintes gráficas podemos ver a evolución de consumo por cada variedade de froita consumida.
As froita preferida polos nosos alumnos neste trimestre foi as fresas cun consumo do 100% dos nenos. Seguidas polo plátano, mandarina e a mazá con casi o 100 % de consumo. Sendo a pera, a laranxa e o Kiwi as froitas menos consumida cun 93% aproximadamente.
Observando os datos das gráficas podemos ver que ningún día baixa o consumo das froitas de 25 alumnos que a comen, independentemente da variedade proporcionada.
En canto ao consumo de sardiñas neste trimestre podemos dicir que continua sendo bo como podemos ver na seguinte gráfica.
A media de consumo durante todo o trimestre foi aproximadamente dun 97% do alumnado, é dicir, de 27 alumnos de 28, agás un día que baixo a 25 alumnos no consumo (90%).
E por último, podemos ver que o consumo de peixe estabilízase mais o menos entre 22 e 24 alumnos diarios que comen o peixe, agás algún día como representa esta gráfica do 2º trimestre.
Se observamos as gráficas tendo en conta as variedades de peixe consumido:
Vemos que o consumo de peixe conxelado estabilízase entre 22 e 24 alumnos diarios que comen o peixe, agás algún día.
O consumo de peixe conxelado rebozado mantense moi alto por parte do noso alumnado.
Como conclusión deste trimestre podemos dicir que:
- O consumo de froita aumenta por encima de 25 alumnos de 28 que a consomen diariamente.
- O consumo de sardiñas segue achegándose ao 100 % do alumnado.
- Mentres no consumo de peixe partiamos dunha media de 16 a 19 alumnos que o comían a principios de curso, pasado o 2º trimestre estamos a movernos nuns datos de consumo de entre 22 e 24 alumnos diarios que comen o peixe.